Thursday 3 January 2013
Sallate gjermane
Perberesit:
2 patate
2 salcice Frankfurt
4 speca turshi te vegjel
2 domate
1 qepe e vogel
16 ullinj te zinj
majoneze
mustarde
kripe
Pergatitja:
Ne fillim vendosim patatet ne nje tenxhere me uje dhe kripe, qe te ziejne. Me pas i pjekim me gjithe lekure per 35 minuta. Pasi jane pjekur i nxjerrin dhe i heqim lekuren.
Salcicet i skuqim me pak vaj ne nje tigan dhe i presim. Gjithashtu presim dhe patatet e pjekura, domatet, specat dhe qepen holle.
Perziejme te gjithe perberesit dhe i vendosim ne nje pjate. Vec perzjejme mustarden me kater luge majoneze.
Ne fund hedhim salcen siper dhe e leme ne frigorifer 10 minuta perpara se ta sherbejme.
-Anne
Join us on facebook.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment